Cum se livreaza

1.  Prin Curierat rapid

Termenul mediu de livrare de la validarea comenzii este de 24-48 ore în zile lucrătoare, exceptând: perioadele foarte aglomerate (de tipul Black Friday),  condițiile meteorologice nefavorabile sau impedimente de forţă majoră care nu permit realizarea transportului în circumstanţe potrivite. Livrările se fac de luni până vineri în intervalul orar 9-17. Pentru livrare în zilele de sâmbătă se percepe o taxă suplimentară.

Costuri de livrare prin curierat:

– 12 lei pentru localităţile aflate în aria de acoperire a firmei de curierat Fan Courier;

– 12 lei + 1,2 lei pentru fiecare km suplimentar dacă localitatea de destinaţie nu se află în aria de acoperire a firmei Fan Courier. Pentru a afla dacă te afli în aria de acoperire a firmei de curierat poţi accesa site-ul www.fancourier.ro sau ne poţi contacta telefonic la numarul de telefon 0722195720.

2. Prin Poşta Română

Termenul mediu de livrare de la validarea comenzii este de 2-4 zile lucrătoare, exceptând condițiile meteorologice nefavorabile sau impedimente de forţă majoră care nu permit realizarea transportului în circumstanţe potrivite. 

Costuri de livrare prin Poştă:

– 16 lei pentru localităţile aflate pe teritoriul României.

Comenzile plasate in zilele de sambata si duminica / sarbatori legale vor fi procesate si confirmate in prima zi lucratoare. Comenzile înregistrate sunt livrate conform modalităţii de livrare stabilite şi a informaţiilor furnizate în procesul de comandă. Te rugăm să verifici corectitudinea datelor înscrise, iar în cazul în care ai sesizat erori sau doreşti să modifici ceva în comandă, te rugăm să ne contactezi pentru procesarea acesteia, la numerele de telefon: 0722195720, 0752.30.45.25.