Cum platesc

Numerar la primirea coletului (ramburs)

Această metodă de plată presupune achitarea contravalorii produselor şi serviciilor comandate chiar la livrare, în momentul în care curierul ajunge cu pachetul la adresa de destinaţie sau când este ridicat coletul de la Oficiul Poştal arondat. Chitanţa emisă de către firma de curierat sau de către Oficiul Poştal reprezintă dovada plăţii dumneavoastră.
Notă: Conform Legii 70/2015 actualizată, plăţile în numerar sunt limitate la 5.000 ron pentru persoane juridice (diferenţa prin bancă, dacă este cazul) şi 10.000 ron pentru persoane fizice (diferenţa prin bancă, dacă este cazul).

Plata online cu cardul 

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină, prin sistemul securizat oferit de procesatorul de plăți Plationline.ro.
Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod de securitate CVV2/CVC2, de obicei format din 3 cifre).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele procesatorului PlatiOnline. Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în siguranţă.
Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.
Pentru plata cu cardul, tranzacţia va apărea pe extrasul de cont cu numele DEO VOLENTE.

Plata cu Ordin de plata

Plata cu Ordin de plată se face numai în baza facturii emise de către Deo Volente, cu posibilitatea confirmării telefonice a comenzii şi a existenţei produselor în stoc. Veţi primi această informaţie în scurt timp după ce comanda dvs a fost înregistrată în sistem.
Livrarea produselor se face numai după confirmarea plății facturii emise. Această confirmare poate dura până la 24-48 ore (zile lucrătoare).

Nume beneficiar: DEO VOLENTE SRL
Cod Unic Înregistrare: RO30051120
Cont lei: RO31BTRLRONCRT0V27151601
Banca: Transilvania